Clineral PSO pikkelysömör ellen

clineral pso

Számos klinikai vizsgálat bizonyítja a Holt-tenger bőrre gyakorolt jótékony hatásait. Ennek megfelelően, a Clineral PSO sampon és fejbőr krémmaszk eredményesen használható fel pszoriázisos, plakkokban hámló fejbőr esetén. A készítmények ugyanis holt-tengeri iszapot, ásványokat és gyógynövények kivonatát tartalmazza.

Mindkét produktum szteroid- és hormonmentes, remekül enyhítik az említett bőrprobléma okozta tüneteket, valamint regenerálják a fejbőrt. Persze a gyógyszertárakból is beszerezhetünk valamilyen hatékony terméket erre a gondra, viszont azok olyan összetevőket is magukba foglalnak, amelyek kellemetlen mellékhatásokat okozhatnak. A Clineral PSO sampon és krémmaszk azonban csak természetes alapanyagokból készül, így kíméletesen gondoskodik a problémás fejbőrről.

Az ahavashop.hu webes drogéria termékpalettájáról egyszerűen meg tudjuk rendelni és rövid időn belül már elkezdhetjük használni ezeket. Ha pikkelysömör keseríti meg a napjait, akkor ne feledje, hogy a Clineral PSO segíthet Önnek!

Author: seditor