Dikh TV műsor nemcsak romáknak

Dikh TV műsor

A Dikh TV az első olyan roma szórakoztató csatorna, ami Magyarországon elérhető, azonban nemcsak romáknak szól. Nemzetiségtől függetlenül, bárki találhat a Dikh TV műsor kínálatában olyan programokat és különféle show műsorokat, amelyek felkeltik az érdeklődését.

Tehát érdemes követni, hogy mik mennek éppen ezen a csatornán és a musor.tv oldalon akár a kedvencekhez is hozzá lehet adni, hogy mindig könnyen elérhető legyen a Dikh TV műsor. Így egy kattintással megtekintheti, hogy éppen mit sugároznak, de azt is ellenőrizheti, hogy mikor fogják ismételni, ha éppen nem tud leülni a TV elé.

Sőt, 5 napra előre megnézheti a Dikh TV műsor tartalmát és értesítést is beállíthat, hogy ne maradjon le a kedvenceiről. Ez egyébként egy remek lehetőség a musor.tv oldalán, amit érdemes kihasználni nemcsak a Dikh TV műsor kapcsán, hanem bármelyik másik csatorna esetében is.

Hiszen, ha meglátja, hogy valamelyik adón az a film lesz, amit már régóta szeretne megnézni vagy egy olyan közvetítés, amit semmiképpen nem akar kihagyni, akkor biztosíthatja, hogy ne felejtse el bekapcsolni a készüléket a kezdés időpontjában.

Author: admin