Díszdobozban kapható Jim Beam

Jim Beam

A világ egyik legnagyobb mennyiségben eladott bourbon whiskyje a Kentucky állambeli Clermontban készül. Ez a pedig a közkedvelt Jim Beam, ami 1795 óta létezik. A szesztilalom után újjáépült gyár mai napig termel, igaz már nincs az egykori tulajdonos örököseinek a kezében.

Az idrinks.hu ital webshop kínálata lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy különböző kiszerelésben készült Jim Beam viszkit rendelhessen különösebb erőfeszítés és utánajárás nélkül. Otthona kényelméből veheti meg a 0,7 vagy 1 literes kiszerelésű alkoholos italt, de talál a megszokott 40-43% mellett drágább, 50%-os erősségű Masterpiece kiadást is.

A jelentős mennyiségben kukoricát is tartalmazó gabonacefréből készült whisky címkéi alapján el tudja dönteni, hogy melyik Jim Beam nyerné el igazán a tetszését. Az eredeti a fehér címkés, 4 évig érlelt változat, míg a fekete már 6-8 éves.

A Devil’s Cut (45%) a használt hordók falából kinyert whisky és a Black változat keverékével utánozza az idős jelleget, míg a Double Oak (43%) előbb 4 éves érlelést kap egy hordóban, majd egy régebbi hordóban érlelik készre.

Author: admin