Egyedi és innovatív WinNER fejlesztések

WinNER fejlesztések

Az üzleti informatikai rendszerek fejlesztése egy pillanatra sem állhat le. Ha ez nem így lenne, akkor hamar elavulttá válnának és nem lennének képesek megfelelni a kor igényeinek. A WinNER fejlesztések rendkívül innovatívnak számítanak.

Érdemes szót ejteni a B2B WinNER fejlesztések kapcsán, mivel ez egy merőben új technológiának számít, ami nem más, mint egy teljesen új ügyfélkapcsolati rendszer. Az ügyfelek anélkül kommunikálhatnak a WinNER rendszerrel, hogy azt telepítenék az adott eszközre.

Tehát böngészőből vagy mobil felületen keresztül is elérhetővé válnak az ügyfélszolgálati modulok és ezáltal könnyebben kezelhetőek az olyan információk, mint a nyitott rendelések vagy az árlista letöltések. A WinNER fejlesztések lehetővé teszik a rendelések kezelését is a B2B rendszeren keresztül.

Továbbá, a WinNER fejlesztések kiemelkedő részének számít az ORACLE adatbázis kezelő, ami az elmúlt 20 év üzemeltetési tapasztalatai alapján készült el, ezért megfelel minden jelenlegi üzleti követelménynek, az adatmigráló rendszernek köszönhetően.

Author: admin