Elektromos hinta, a szülők nagy segítsége

elektromos hinta

A babák nagyon szeretik a ringatást. Sőt, vannak olyan csecsemők, akik csak erre az ütemes mozgatásra „hajlandók” elaludni és amint leteszik őket, hamar fel is ébrednek. Ez még az első pár hétben, hónapban talán nem is akkora probléma, de ahogy nőnek, annál nehezebb dolguk lesz a szülőknek, hacsak nem döntenek egy elektromos hinta beszerzése mellett.

Ez a praktikus eszköz igazából már akkor is jól jön, amikor még kényelmesen tudják tartani az ölükben a kicsit, hiszen friss anyukaként, apukaként is kell pár perc pihenő és el kell néha intézni ezt-azt. Ilyenkor az elektromos hinta biztonságos ölelésében hagyhatják a babát, aki még a kedvenc ringató mozdulatokat is megkaphatja a kényelmes szerkezettől.

Csak egy jó helyet kell találni neki, ahol nincs útban, de jól rá lehet látni, illetve ahonnan a pici is láthatja a tevékenykedő szülőket. Így az elektromos hinta igazi megmentő lehet a házi munka végzés, főzés vagy akár tisztálkodás közben és olykor egy finom kávé vagy tea nyugodt elkortyolására is lehetőséget adhat.

Author: admin