Érdemes figyelembe venni a Wizzair bőrönd méreteit

Wizzair bőrönd

Ma már teljesen normális és elfogadott dolog a repülés, sőt, bátran kijelenthetjük, hogy még biztonságos is. Azonban indulás előtt tisztában kell lenni az általunk kiválasztott légitársaság szabályaival, hogy semmiképpen ne érjen minket kellemetlen meglepetés a felszállás előtt. Ilyen lehet a Wizzair bőrönd méreteire vonatkozó előírások ismerete, ami nagyban befolyásolja az esetleges bírságokat.

Mivel a tényleges kapunyitás és az indulás között kevés, általában félóra telik el, a cégeknek gyorsítaniuk kell a folyamaton. Ha eleve kisméretű táskával megyünk, akkor nem kell később poggyászként feladnunk és nem kell leméretni sem, ráadásul a személyzet sem fog az ellenőrzésével bajlódni.

Természetesen van lehetőségünk nagyobb Wizzair bőrönd felvitelére, amennyiben kifizetjük az elsőbbségi beszállást. Érdemes azonban tudni, hogy mivel az utasok legnagyobb része választja ezt a lehetőséget, megeshet, hogy köteleznek minket a kézipoggyász feladására, ha úgy ítélik meg, hogy a gépen nincsen több hely.

Author: admin