Fontos a beavatás a pamutvászon anyagnál

pamutvászon anyag

A vászon anyagok teljes mértékben alkalmasak ruhaneműk és lakástextíliák előállítására. Ez érthető is, hiszen például a pamutvászon anyag strapabíró és erős. Hol vehető meg ez a méteráru? Érdemes ellátogatni a piramisfuggony.hu webbolt oldalára, ahol a cég széles választékkal várja a potenciális vásárlókat, érdeklődőket.

A pamutvászon anyag mellett megvehető még a lenvászon, a poliészter és a kevert szálas vászon matéria is. Sokan választják a természetes vásznakat, akárcsak a lent, viszkózt vagy épp a pamutot. Azonban ezeknek a megvarrása előtt nagyon is fontos a beavatás. Mit jelent ez?

Nos, ekkor körülbelül 40 Celsius-fokos vízben kell nyomkodva kimosni az anyagokat. Ha a természetes alapanyagú vászon élénk színekkel festett, akkor érdemes a beavatást hideg, ecetes vízben történő öblítéssel befejezni. A pamutvászon anyag esetében is nagyon fontos lépés ez.

Miért kell a meleg víz? Ez azért lényeges, mert a naturális matériák egyik legfőbb jellemzője, hogy a mosáskor, főleg az első alkalomnál, valamennyit veszítenek a méretükből. Az ecetes öblítésnek köszönhetően a pamutvászon anyag színei még jobban rögzülnek, és még a sötét színek is hosszú ideig megőrzik a frissességüket.

A Piramis Függöny áruházban a szivacs méteráru nagyobb méretben is megvehető. Azt azonban minden esetben elmondják a munkatársak, hogy a 1,95 méternél hosszabb produktumoknál 990 Ft extra szállítási díjat számol fel a cég, a nagy méret miatt.

Azt még tudni kell, hogy a 40 ezer Forint összeg feletti rendelések esetén már nem lehet igénybe venni semmilyen kedvezményt. Azt még érdemes megjegyezni, hogy a 2,35 méternél hosszabb terjedelmű szivacs méteráru esetében nem tudják garantálni a kollégák a kiszállítást. Ekkor a szivacs méteráru átvehető az áruház telephelyén.

Azért nem történhet meg a kiszállítás, mert a vállalat partnerei nem vállalják az ennél nagyobb terjedelmű csomag szállítását. Ha a kliensnek van lehetősége a szivacs méteráru beszerzésekor egy magyarországi címet megadni, akkor nyilván hazai szállítási díjak vonatkoznak majd a megrendelésre.

Author: admin