Formabontó műtős felsők

műtős

Ma már nem kötelező, hogy egy orvos műtős ruházata a hagyományos fehér köpenyből álljon, a vidám, színes modelleknek ugyanis nyugtató hatásuk lehet a betegekre.

Ennek főként a legfiatalabb pácienseknél van nagy jelentősége, de a sebészeti beavatkozás előtt álló felnőttek szorongását is enyhítheti, ha az orvosukat játékos derűt sugárzó öltözetben látják az érzéstelenítés előtti feszült pillanatokban. Ilyen például az élénk színű, fagylaltmintás műtős felső, ami zseniálisan ellensúlyozza a steril kórházi környezet egyhangúságát.

A Healerstore virtuális áruházban számos ilyen humoros dizájnú ruhadarabból válogathat az egészségügyi szakszemélyzet. Természetesen csupa kényelmes, első osztályú anyagból készült és strapabíró műtős póló, ing sorakozik az említett webbolt kínálatában, az itt megrendelhető árucikkek tervezői ugyanis tökéletesen értenek ahhoz, hogyan kell megteremteni az esztétikum és a praktikum összhangját.

A felhozatalból persze az egyszínű felsők, köpenyek sem hiányoznak, így a klasszikus műtős ruhadarabokat kedvelőknek is bőven van miből válogatni.

Author: seditor