Futó bicikli a legkisebb bringásoknak

futó bicikli

A biciklizés remek móka, ráadásul fejlesztő hatással bír és testmozgásnak sem utolsó. Éppen ezért érdemes minél korábban megismertetni a gyerkőcöket a bringázás világával, hogy ők is megtapasztalhassák ezeket az előnyöket. A futó bicikli használatához csak annyira van szükség, hogy a tulajdonos stabilan tudjon állni a lábán és lépegetni, ami azt jelenti, hogy a másfél éves lurkó is el tudja sajátítani a kétkerekű irányításához szükséges teendőket.

Nincs pedál, így nem kell arra is koncentrálnia, hogy hajtsa a bicajt! Csak rá kell ülnie, megfogni a kormányt és lépni néhányat. A Chipmunk futó bicikli nagyon könnyű, így a megtartása nem okozhat gondot a kicsinek, aki így nagyon hamar ráérez majd a bringázás ízére.

Óriási előny, hogy ezeknek a minőségi modelleknek az ülése és a kormánya is állítható, így később sem lesz szükség nagyobbra, hanem a kedvenc és már jól ismert futó biciklit lehet mindig igazítani a gyerkőc magasságához. Továbbá azt is fontos megemlíteni, hogy a futó bicikli olyan jó hatással van az egyensúlyérzékre, hogy később, amikor már valóban indokolt lesz a nagyobb pedálos bringa beszerzése, játszi könnyedséggel fog átszokni rá.

Author: admin