Fűtőpanelek modern kivitelben

fűtőpanel

Bár nem tartozik a legmodernebb találmányok közé, a fejlett technológiának köszönhetően, már ezek a berendezések is teljesen újszerűnek hatnak. A fűtőpanelek nem voltak mindig ennyire kifinomultak, mint manapság. Sőt, sokan éppen ezen ormótlan kialakítás miatt tartózkodtak a használatuktól.

Arról nem is beszélve, hogy milyen sokat fogyasztottak. Azóta nagyon sokat változott a világ és egyre inkább közkedveltté válnak a különféle technológiát alkalmazó fűtőpanelek.

Az infrás modellek olyan sugarakat bocsátanak ki, amelyekkel nem a levegőt, hanem a környezetükben lévő tárgyakat melegítik fel. Mélyen belehatolnak a bőr rétegeibe, ezzel okozva kellemes hőérzetet. A fűtőpanelek között is megtalálhatóak már az „okos“ változatok, amiket okostelefonnal vezérelhetünk és programozhatunk.

Kényelmes és praktikus megoldás, mivel egyenként beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet az egész lakásban, miközben a nappali kanapéján pihenünk. A fűtőpanelek formavilága is sokat változott. Keskenyebb, elegánsabb vonalvezetést kaptak, ami a helytakarékosság szempontjából is lényeges.

Author: admin