Greffe de cheveux az elveszett haj helyreállításáért

Greffe de cheveux

Hogyan lehet visszanyerni az elveszített hajat? A greffe de cheveux a férfiakon és a nőkön egyaránt elvégzett eljárásnak számít. A 2000-es évek elején olyan technológia jelent meg, ami lehetővé teszi a viszonylag hosszú hajszálak átültetését, ami jelentősen csökkenti az eljárás utáni rehabilitációs időszakot.

Az összes létező módszer a graftok átültetésén alapszik, amelyek a fejbőr legkisebb töredékei és általában 1-4 szőrtüszőt foglalnak magukba. A greffe de cheveux után ezek jól meggyökereznek és természetes hajvonalat alkotnak anélkül, hogy megjelenne a „babahaj” hatás, amikor a haj csomókban növekszik. A donor zóna lehet a fej hátsó része vagy a test egyes területei.

A tüszők testrészekről történő kinyerésekor szem előtt kell tartani, hogy ezek a szőrszálak vékonyabbak és nem növekednek 1,5–2 cm-nél hosszabbra. Ezeket általában a homlok hajvonalának megvastagítására, a szempillák és a szemöldök helyreállítására használják. A fejről nyert tüszőket azonban a teljes hajkorona visszaállítására alkalmazzák a greffe de cheveux során.

Author: admin