Gyógyszertári popsikrém helyett természetes termék

gyógyszertári popsikrém

Szinte minden anyuka szembesül azzal, hogy a kisbabája popsiján kiütések jelennek meg. Ilyenkor persze a szülők azt a tanácsot kapják, hogy alkalmazzák nyugodtan valamelyik gyógyszertári popsikrém fajtát. A legtöbben hallgatnak is a tanácsra és megveszik az olykor igen drága termékeket és várják tőlük a javulást.

Az viszont mégsem jön, ellenben minden bekenésnél azt tapasztalják a szülők, hogy a krém büdös, nehezen szívódik be és általában hatástalan is. Megkérdeztük valaha magunktól, hogy ez miért van így? Nos, sajnos a legtöbb gyógyszertári popsikrém a baba érzékeny bőrének meglehetősen agresszív, mesterséges alapanyagokat tartalmaz, mint az alumínium-szulfát, borkősav vagy tömény ecetsav.

Ugye milyen rosszul hangzik? Van azonban természetes alternatíva is a gyógyszertári popsikrémre, ami elérhető bármikor a herbarting.hu webáruházban. Az itt kapható popsikrém hatékonyan és kímélően ápolja már a legkisebbek bőrét is a kamilla, E-vitamin, shea vaj, mandulaolaj, bőrpuhító panthenol természetes erejével.

Author: admin