Institut Esthederm – a fiatalság egyedülálló forrása

esthederm

A francia kozmetikai márkát egy gyógyszerész, biológus és sejt specialista alapította. A gyártó a bőrgyógyászati ápolásáról és különösen a bőrrendszer természetes működésén alapuló fényvédő termékeiről ismert. Az Institut Esthederm kutatásainak célja, hogy a bőr öregedésének kezelésében a leginnovatívabb kozmetikai megoldásokat kínálja. Az intézet olyan kulcsfontosságú kutatási témákra összpontosít, mint a hidratálás, a bőr stimulációja, a fényvédelem és a hiperpigmentáció. Az Esthederm termékek innovatívak és úgy vannak kialakítva, hogy minden bőrtípusnak segítsenek alkalmazkodni a környezethez és az időjáráshoz.

A márka számos szabadalommal rendelkezik a napozás területén. Ezek közé tartozik az adaptív barnulási folyamat, a ránctalanító barnító ápolás és pigmentfoltos bőr problémáinak megoldása. Az exkluzív szépségápolási márka több mint 35 év kutatással és több mint 80 bevált, szabadalmaztatott formulával rendelkezik. Az Institut Esthederm természetes és hosszantartó szépségápolási eredményeket biztosít, olyan termékekkel, amelyek teljes harmóniában működnek a bőr textúrájával. A külső, átmeneti megoldások keresése helyett, a termékek aktiválják a bőrt, hogy az képes legyen önmagát megvédeni az olyan különböző agresszív, külső hatásoktól, mint például a stressz, a napsugarak és a légszennyezés.

Ne hagyja ki a legújabb patika akciókat!

Ajánlatokat keres, amelyek éppen Önnek valók? Online gyógyszertárunkban mindig rendelkezésre állnak exkluzív ajánlatok és patika akciók. Ezek segítenek kellemesen enyhíteni a panaszokat és támogatják az akut problémák, például a hasmenés kezelését. A náthára is gyorsan enyhülést talál nálunk, a sokféle megfázás elleni gyógyszerrel. A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz rengeteg különböző tápanyagot, ásványi anyagot, vitamint és nyomelemet kínálunk. Alvászavarok esetén szintén sokféle készítmény áll rendelkezésre, hogy biztosítsa az éjszakai pihenést és Ön energiával kezdje a napot.

A patika akciók csak egy részét képezik a sebgyógyulást támogató vagy a gyomor- és bélrendszeri panaszokat enyhítő készítmények. A különböző termékek többek között napégés, kisebb égési sérülések, rovarcsípések kezelésére is alkalmasak. Az enyhe és közepesen erős fájdalmakra is széles termékválasztékot kínálunk. Ezek a jól tolerálható filmtablettáktól kezdve a rágótablettákig, szem- és orrcseppekig, valamint gyulladáscsökkentő készítményekig terjednek. Vegye igénybe a patika akciókat a recept nélkül kapható gyógyszerek, étrend-kiegészítők és bőrápolási termékek tekintetében is! Fedezze fel a széles termékválasztékunkat és gondoskodjon a saját és szerettei egészségéről!

Author: seditor