Kamerák különféle változatban

kamera

Az okostelefonok legnagyobb előnye, hogy számtalan kütyüt helyettesíthetünk a segítségükkel. Viszont a sport kamera, mint önálló képfelvevő és lejátszó eszköz még mindig nem ment ki a divatból és úgy tűnik, hogy egy jó darabig nem is fog.

Ez főként azért van így, mivel a nagyobb lencsékkel minőségi felvételek készíthetőek, egy telefon pedig jóval kevésbé strapabíró. A kamera toll olyan aprónak számít, hogy ezelőtt csak James Bond kémfelszerelésében láthattunk ilyet.

Adódhatnak olyan szituációk, amikor hasznos lehet, de mindenki csak saját felelősségre használja, mivel a rejtett felvételek készítése nem minden esetben jogszerű. Az ilyen jellegű titkos kamera meglepően kicsi mérettel rendelkezik és ebből eredően az akkukapacitása is alacsony.

A rendelkezésünkre álló energiát tehát nem árt okosan beosztani. A WiFi kamera biztonsági megfigyelő eszközként is tökéletesen megállja a helyét. Telefonon, laptopon élőben figyelhetünk egy adott területet vagy helyiséget, kifogástalan Full HD képminőség mellett.

Author: admin