Kerékpár utánfutó számos előnnyel

Kerékpár utánfutó

Válogathatunk a különféle hátizsákok között, de ha sok mindent szeretnénk magunkkal vinni, akkor felejtsük el a kerékpáros táskákat! Koncentráljunk inkább arra, amit a kerékpár utánfutó kínál!

Elsősorban ez nem más, mint a hatalmas űrtartalom és a teherbírás. Akár két gyermeket is bele lehet ültetni, akik a látszat ellenére kimondottan kényelmesen fognak utazni. Ez a nagy kerekeknek és a rugós felfüggesztésnek köszönhető, ami elnyeli a rázkódást.

Hogyha meg tudjuk győzni a négylábú kedvencünket arról, hogy nem esik semmi bántódása a kerékpár utánfutóban, akkor „őt“ is magunkkal vihetjük egy lazább kerékpártúrára.

Ezeket figyelembe véve elmondható, hogy egy rendkívül sokoldalú tartozéknak számít. A bicikli és a kerékpáros sincs kitéve plusz terhelésnek, hogyha a csomagok a kerékpár utánfutóban kapnak helyet. Bár esőben kevesen szoktak biciklizni, a biztonság kedvéért teljesen vízálló a kerékpár utánfutó. A háromkerekű változatok akár 40 kg-ot is elbírnak. Ennek köszönhetően részt vehet a kerékpártúrán a család apraja-nagyja.

Author: admin