Kerti ház az udvar szerelmeseinek

kerti ház

Ahhoz, hogy az udvarunk a legtökéletesebb formában legyen, rengeteg eszközt kell beszereznünk, amiket szinte mindennap érdemes használnunk a cél eléréséhez. Természetesen ezeket a szerszámokat és kellékeket el is kell raktározni valahol, amire talán a leginkább megfelelő a kerti ház.

A ház egyszerű homlokzattal, lapos tetővel, valamint széles, kétszárnyú ajtókkal lett felszerelve, a modern megjelenését pedig az ablak révén érték el, ami közvetlenül a tető alatt helyezkedik el és a remek kialakításának köszönhetően, akár 200 kg havat is elbír négyzetméterenként.

A kerti házban a legtöbb holminkat remekül el tudjuk helyezni. Nemcsak a szerszámaink és a virágok gondozásához szükséges kellékek férnek el benne kényelmesen, hanem az olyan nagyobb eszközök is, mint a fűnyíró, a létra, a bozótvágó, esetleg a grill készlet is.

Alapvetően a kerti ház szürke falakkal, valamint fekete ajtókkal rendelkezik, azonban a tervezőknek köszönhetően, ez az alapszín könnyűszerrel átfesthető, a vásárló ízlésének megfelelően.

Author: admin