Kimagasló minőséget képvisel a Resideo

Resideo

Minden embernek meghatározó jelentőséggel bír, hogy megteremtse életében azt a helyet, amit otthonnak nevezhet. Ez elég komoly kihívás és sok feltétlenek kell teljesülnie, mire megvalósul, de a lehetőségek adottak. A különféle épületgépészeti és kényelmi termékek egyik fő forgalmazója a Resideo, ami a Honeywell Home márka mögött alakult ki, majd lassan átvette a vezető szerepet.

A stratégia, miszerint a bejáratot brand megmarad, jó döntésnek bizonyult, mivel így a piacon már kedvelt termékek további lendületes eladást mutattak a Resideo térnyerése, hatalom átvétele ellenére. A főként lakossági rendszerek értékesítése ugyanúgy a magas minőség jegyébenen zajlik, amire semmilyen panasszal sem lehet élni.

A világszerte sok ezer munkahelyet biztosító vállalkozás Magyarországon szintén képviselteti magát. Az evohomeshop.hu weboldalon széles termékkínálat érhető el a Resideo felhozatalából. Az okos eszközökkel, a megszokottnál magasabb kényelemi potenciál biztosítható, amivel a biztonság ugyanúgy növelhető. Egyszerűen csak élni kell az esélyekkel.

Author: seditor