Konyhában használható grill serpenyő

grill serpenyő

2019-ben igen esős volt a tavasz, így a kerti sütögetések szezonja sem indult be mindenkinél. De aki él-hal a grillezett ételekért, annak nem számít, hogy fúj a szél vagy szakad az eső Ehhez pedig minőségi termékeket kínál az Edényshop webáruház. A benti használatra kifejlesztett grill serpenyő teflonbevonattal rendelkezik és könnyedén tisztítható.

Rácsos aljzata megteremti a lehetőséget arra, hogy a húsok és zöldségek ugyanúgy készüljenek el benne, mint a szabadtéri sütögetések alkalmával. A rácsos szerkezet ráadásul nemcsak a pirosabb vagy sültebb csíkok megvalósítására valók, ugyanis kevés ponton megkapatott hús összeugrik és a rostok saját nedvességükben sülnek puhára, nem száradnak ki.

Egy grill serpenyő nem hiányozhat senki konyhájából, vegetáriánus vásárlóinknak például remek lehetőség, hogy ebben készítsenek grillezett zöldségeket, gyümölcsöket. Természetesen a konyhában alkalmazható grill serpenyő kínálatunk mellett, azok is megtalálják a szükséges eszközöket, akik – ha törik, ha szakad – a szabadban készítenék el a finom falatokat.

Author: admin