Kotyogós kávéfőző többféle márkától

kotyogós kávéfőző

Az americanotól a cappuccinokon át a kevert kávéig számos lehetőség közül választhatunk, ahogy az ezeket előállító szerkezetek is igen változatosak. A kotyogós kávéfőző viszont még mindig az egyik legkedveltebb eszköz, ami elkészíti nekünk az „életelixírünket”, ráadásul nem olyan magas áron, mint a profi gépek.

Szerencsére a profi receptek is könnyen elkészíthetők otthon a kotyogós kávéfőzővel, és egészségesebbek is, mint a legtöbb instant termék, ha a megfelelő összetevőket választja. Ha gyakran iszik instant kávét, rá fog jönni, hogy a frissen őrölt változat sokkal jobb ízű. Teltebb, mélyebb és koncentráltabb íze van. Már magából az aromából is tudni fogja, hogy a minőség nagyon eltérő.

Egyes instant fajták nagy mennyiségű tejszínt és cukrot tartalmaznak, amik felgyorsíthatják a súlygyarapodást. Ezek kevesebb koffeint is tartalmaznak, mint a frissen főzött verzió. A kotyogós kávéfőzővel készült ital nemcsak az energiaszintet javítja, hanem segít a zsírégetésben, a fizikai teljesítmény javításában és még sok másban is!

Author: seditor