Lézer állvány a mérések precíz kivitelezéséhez

lézer állvány

Az építkezéseknél és a felújításoknál igen fontos szempont a pontos kivitelezés, ehhez pedig szükség van mérőműszerekre. Az egyik ilyen, igen nagy precizitással működő készülék a lézer, ami robosztus készülék, könnyebb alkalmazni, amennyiben a munkavégző rendelkezésére áll egy lézer állvány. Az onlineszerszam.hu webáruházban ebből több, Bosch gyártmányú is az érdeklődők rendelkezésére áll. Mindegyik fő alapanyaga az alumínium, ami alacsony súlyt biztosít a lézer állványoknak, ami egyszerűbbé teszi a szállítást.

A BT 150 jelzéssel ellátott modell a legegyszerűbb ebben a termékkategóriában, a munkamagassága 55-157 cm között állítható egy kurbli segítségével, továbbá funkcionalitás és pontosság jellemzi a libella által. A termékcsalád leginkább továbbfejlesztett darabja a BT 300 HD műszerállvány, aminek a munkamagassága már 122 és 295 cm között variálható. A pontos magasságállítást mm skála segíti. Ez a profi lézer állvány akár nehéz kültéri terepen is szavatolja a stabil letámasztást.

A minőségi tégla fűrészlap megkönnyíti a munkavégzést

A falazóanyagok darabolása a munkavégzés során elkerülhetetlen. A tégla fűrészlap kivágására egy egyszerű fűrész nem elegendő, ajánlott ilyenkor speciálisan erre a célra tervezett szablyafűrész alkalmazása. Ehhez többféle anyagok vágására tervezett lap érhető el az üzletekben, akárcsak a hatalmas raktárkészlettel rendelkező és országos szinten szállító webshopban. A tégla fűrészlap kialakítása során jelentős a porképződés, amennyiben a feladat gyémántkoronggal ellátott vágógép segítségével kerül elvégezésre, de nem ez a helyzet a szablyafűrészek esetében.

Választható a különféle munkafolyamatokra olyan fűrészlap, ami alkalmas gázbeton tömör vagy lyukacsos tégla kisebb vagy nagyobb méretű falazóelemmé való formázására. Az oldalon forgalmazott lapok Bosch gyártmányúak és garantáltan hosszú élettartamúak, még gyakori használat mellett is. A kemény fémlapkás tégla fűrészlap mindegyik fajtájának a fogait erősen abrazív, ásványi alapú anyagok vágásához fejlesztették ki a nagyobb fokú effektivitás érdekében.

Author: seditor