Megbízható eszköz a Pedrollo JSWm 2AX

Pedrollo JSWm 2AX

A tavasz közeledésével érdemes megfontolni, hogy milyen formában fogjuk majd megoldani a kert öntözését. Szerencsésebb esetben a tél vége elég csapadékos, ami remek feltételeket biztosít a növényeknek a korai keléshez, de az esők mennyisége a nyár felé haladva általában csökken, miközben nő a hőmérséklet. A nedvességet pedig pótolni kell, amire a Pedrollo JSWm 2AX kiváló megoldást nyújt. Ezt a kerti szivattyút általában fúrt vagy ásott kutakhoz, esetleg ciszternákból való kitermelésre tervezték, ahol az üzemi vízszint nem csökken semmilyen körülmények között 8-9 méter alá.

A Pedrollo JSWm 2AX ergonomikus leeresztő és feltöltő szelepekkel van kiegészítve, ezáltal gyors telepítést és téliesítést biztosítva. A szívó és nyomó csatlakozók általában 1 colos belső menettel vannak kiképezve, ami megfelelő nyomást biztosít a telepített öntözőrendszerek stabil ellátására. A Pedrollo JSWm 2AX, a hasonló termékekhez mérten is egy etalon, hiszen alacsony meghibásodási hajlama miatt, a piacon az egyik leginkább keresett konstrukció, amivel öröm lesz együtt dolgozni.

A LEO XJWm 90/55-15M 230V szivattyú sem okoz csalódást

A kerti szivattyúk sorában kimondottan magas keresettségnek örvend a LEO XJWm 90/55-15M 230V. Az ejektoros gép egy önfelszívó JET rendszerű megoldást kínál a víz kinyerésére. Gyorsan telepíthető és a csatlakoztatást követően máris használható. Kombinálható hidrofor tartállyal és így vízmű alakítható ki belőle. A magas minőség és a kedvező árak mind hozzájárulnak a népszerűségéhez. A LEO XJWm 90/55-15M 230V elektromos hálózatba való csatlakoztatását a gyárilag bekötött dugvillás kábel biztosítja és teszi egyszerűvé.

Telepítésénél érdemes figyelni a környezeti viszonyokra. Ha állandó helyet kap, akkor legyen a környezeti a hatásoktól elzárva, ezzel kitolható a LEO XJWm 90/55-15M 230V élettartama. A talpakon található furatok segítségével stabilan rögzíthető. Téliesítésre is van mód, de könnyű konstrukciója révén, bármikor leszerelhető és fagymentes helyen tárolható a szezonon túli időszakban. A stabil vízellátás nem fog többé problémát okozni a forró évszakban egy ilyen szerkezettel.

Author: seditor