Megelőző lépések a hajhullás ellen

Sokunk reggelét megkeseríti a hajformázás nehézsége, főleg ha a hajkoronánk már nem olyan dús, mint korábban volt. A világban számos megoldást kínálnak hajhullás ellen, de fontos tudni, hogy a mi esetünkben milyen kiváltó oka van ennek a kellemetlen tünetnek. Magánéleti vagy munkahelyi stressz? Öröklött vagy kialakult betegség? Gyógyszerek?

Napi szintű magas hő behatás, mint a hajvasalás, hajsütés, vagy rosszul megválasztott frizura, ami túl szoros? Terhesség, fogyókúra, vitaminhiány? Akármi okozza a problémát, mi magunk nagyon sokat tehetünk ellene.

Életmódot válthatunk, választhatunk értékes összetételű vitaminkészítményeket, magas hatóanyag tartalmú hajhullás ellen előállított szereket, modern technológiákat, lemondhatunk a káros táplálkozási szokásainkról és új, kedvezőbb hatású szokásokkal helyettesíthetjük.

Vegyük kezünkbe a saját egészségünket és tegyünk a hajhullás ellen következetesen, vagy előzzük meg azt tudatosan! Tartsuk szem előtt, hogy egészségünk és lelkünk állapota kendőzetlenül mutatkozik meg a külsőnkön, akár akarjuk, akár nem.

Author: admin