Megoldás a nehéz helyzetben a kemoterápiás paróka

kemoterápiás paróka

A daganatos betegségek kezelésére szolgáló vegyi anyagok használata a gyógyászatban az egész szervezetre hat és az egészséges sejteket is érinti. A gyógyszerek miatt a szőrtüszők mélyen felfüggesztett anabiziós állapotába kerülnek. A kemoterápiás paróka ilyenkor nyújt felbecsülhetetlen szolgálatot. A zavart vérkeringés ugyanis nem teszi lehetővé az oxigén és a tápanyagok elegendő mennyiségben történő bejutását a hajtüszőkbe.

Ennek eredményeként töredezés és hajhullás jelentkezik. A kemoterápiás parókát viselőknek vigaszként szolgálhat az a tény, hogy a tüszők elég gyorsan újra aktívvá válnak. Általában 2-3 hónap elteltével, a vegyi anyagoknak a szervezetre gyakorolt ​​hatása után a hajnövekedés helyreáll és a haj megvastagodik. De póthajra továbbra is szüksége lesz egy ideig.

Ezért a kiválasztási folyamat során részesítse előnyben azokat a kemoterápiás parókákat, amelyek kevesebb gondozást igényelnek. Válasszon olyan terméket, ami figyelembe veszi azt, hogy a visszanövő hajnak szabad mozgástérrel kell rendelkeznie.

Author: admin