Miben jobb az olasz kézműves fagyi?

kézműves fagylalt

Amikor egy fagyizóba vendégek érkeznek, természetes, hogy mindenki a legfinomabb ízek közül szeret választani és a tulajdonosok tudják ezt, ezért gyakran döntenek a kézműves termékek beszerzése mellett, amit a klienseiknek tálalnak. Kiváló ötlet, mert csak az elégedett fogyasztók térnek vissza a cukrászdába. A hiszteriafagylalt.hu weboldal szerint közel sem mindegy, hogy milyen alapanyagból készül egy kézműves fagylalt.

Ez a finomság általában természetes alapanyagokból, kis volumenben készül, teljesen egyedi díszítéssel. A kézműves fagylaltnak élvezeti értéke lényegesen nagyobb, mint az iparinak. Ki tudja? Lehet előnye vagy hátránya az, hogy két tégely soha nem lesz teljesen egyforma. Természetesen, mint minden egyéb termék esetében, a kézműves fagylaltok között is lehet különbség, ami mindig a felhasznált alapanyagoktól, illetve a felhasznált technológiától függ.

A hiszteriafagylalt.hu honlapon megismerhető vállalkozás profi munkatársai mindig a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgoznak, mint például mascarpone, állati tejszín, vaj, Bronte pisztácia, Callebaut csokoládé és egyéb ínyencségek. Munkájuk során a csapat a főzött alapnál Carpigiani pasztörizálót és érlelőt használ, a fagyasztójuk is ugyanez a márka és minden tégelynél használnak sokkolót. Tehát látható, hogy modern, színvonalas a gépparkjuk, ezért nincs szükség arra, hogy emulgáló szereket vagy hidrogénezett növényi zsírokat használjanak.

Jövendő megrendelőként mindenkinek fontos tudnia, hogy ez a cég nem tart raktárkészletet, hanem csak a megrendelés után kezdenek bele a kért ízek elkészítésébe. Így a tőlük vásárolt kézműves fagylalt mindig friss. Az év különböző szakaszaiban más-más ízek a kedveltek, például a szezon elején és végén a fagyit mint desszertet fogyasztják a vendégek, ilyenkor a tejes alapúak a népszerűek. A gyümölcsízesítésű kézműves fagylalt a kánikulában egyszerűen tarol. Azonban klasszikus ízeket még a legmelegebb napokon is készítenek a szakemberek, mert ezekből folyton kell tartani.

Author: admin