Milyen a megfelelő karperec ajándékba?

karperec

Az ajándékvásárlás során rengeteg feltételt figyelembe kell vennünk, kezdve azzal, hogy kinek vásárolunk, milyen alkalomra készülünk és a többi. Ha ékszerben gondolkodunk, akkor a karperec lehet az a bizonyos opció, ami mindenkinek ideális meglepetés.

Első lépésként el kell döntenünk, hogy milyen fajtát szeretnénk, ugyanis a karkötők elég széles skálán mozognak a nyitottól, egészen a zárt kialakításig. Általában a méretválasztás szokta okozni a legtöbb problémát, ugyanis a meglepetés révén teljességgel lehetetlen, hogy lemérjük a kezet, amire szánjuk. Kevesen tudják, de a nyitott karkötők szinte minden csuklóra passzolnak, így a bizonytalanság esetén megfelelőek lehetnek.

Azonban, ha helytálló információval rendelkezünk a méretről, akkor érdemes egy zárt karperec mellett letenni a voksunkat, hiszen sokkal elegánsabb példányokat találhatunk belőlük, mint a nyitott társaikból. Mivel ajándékba kívánjuk adni a karperecet, így a stílusban igyekezzük annak a személynek az ízlés-világához közelállót választani, akit meglepni igyekszünk.

Author: admin