Mitől függnek a költöztetés árak?

költöztetés árak

Új otthonunk elfoglalása rengeteg szervezést igényel. Az átbútorozás, hogy minden holmink gyorsan és maradéktalanul ott teremjen, nem kis feladat. Ha időt és energiát spórolnánk, bízzunk meg egy vállalkozást a feladattal! A költöztetés árak az ingatlan adottságaitól és személyes tárgyaink, bútoraink mennyiségétől függ, így ezeket vegyük szemügyre- a helyszínek távolsága mellett-, ha előre kalkulálnánk a költségeket.

Az ingatlan adottságain azt értjük például, hogy mennyire könnyen megközelíthető. Ha kertes ház, az utak járhatóak-e nehéz, rakodó gépjárművek által is. Ha bérház, panel, akkor van-e lift és elérhető parkolási lehetőség a közvetlen közelben. Természetesen a költöztetés árak a holmink mennyiségétől is függ.

Elegendő egy sofőr a járművel és mi magunk le tudunk pakolni mindent, vagy plusz 1-2 fő is szükséges rakodni? Ha bérház és van lift, mennyi a liftbe nem férő csomag vagy bútor és hányadik emeltre szánjuk a lépcsőn felvinni? Ha ezekre a kérdésekre már tudjuk a választ, felkészülten hívhatjuk segítségül a szolgáltatást és kérhetünk árajánlatot.

Author: seditor