Nyaraláskor az 55x40x20 bőrönd igazi mentőöv!

55x40x20 bőrönd

Utazás az élet titka – tartja egy mondás és mennyire igaz! Röpke kis emberi életünk miért váljon monotonná, amikor a világ szép tájait magunkkal vihetjük emlékként? Látogasson el internetes oldalunkra és válassza ki a kisebb-nagyobb utakhoz a megfelelő poggyászt! Az 55x40x20 bőrönd méret szempontjából talán a legjobb választás, hiszen a fedélzetre is fel tudja vinni.

Elegendő helyet biztosít a ruháknak, piperéknek, de még a szuveníreknek is, amikor visszatért. Az 55x40x20 bőrönd ideális választás üzleti utakhoz is, amiben a laptop is kényelmes elfér, ugyanakkor biztonságos helyen marad, nem sérül meg. Bár elsősorban repülőutakhoz választják legtöbbször az 55x40x20 bőrönd típusokat, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy autózáshoz, vonatozáshoz is tökéletes lehet.

Könnyű emelni, kis helyen elfér és a vállpántos, kerekes, fogókaros megoldások megkönnyítik a cipekedést. Felkészült hát a nagy kalandra? Ha igen, akkor szerezze be mielőbb a megfelelő utazótáskát vagy bőröndöt! Bármelyiket is választja, 2 éves garanciát kap rá.

Author: admin