Ön romantikázott már egy felnőttbarát hotelben?

Felnőttbarát hotel

Sok helyről lehet hallani a gyerekbarát hotelekről, rendezvényekről és a különféle tartalmakról. Na de mi a helyzet a felnőttekkel? Róluk mindenki megfeledkezett? A felnőttbarát hotelek remek lehetőséget kínálnak minden olyan párnak, akik egy kis minőségi időtöltésre vágynak kettesben (forrás: erlavilla.hu).

Keresve sem lehetne jobb helyet találni egy kis feltöltődéshez, hiszen az állandóan pörgő mókuskerék alaposan lemeríti az elemeket. A stresszt érdemes minél gyakrabban kizárni a mindennapokból, viszont ezt nem mindenki teheti meg az otthoni és a munkahelyi körülmények miatt. Viszont itt a tökéletes megoldás! Az Erla Villa mentes a gyerekzsivajtól. Mondhatni, hogy ez maga a nyugalom szigete, nem kevés stílusossággal ötvözve. Az idelátogatók nem kevesebb, mint 14 különböző lakosztály közül válogathatnak.

A hangsúly a különböző jelzőn van, hiszen nem úgy kell elképzelni, mint egy szabványos hotelt, ahol a szobák berendezettsége teljesen azonos. Ezen a helyen a dizájnt a modern és a barokk stílusjegyek találkozása jellemzi. A belső enteriőr lélegzetelállító arculata Varró Zoltánnak köszönhető. A weboldalon természetesen a foglalásra is van lehetőség. A lakosztályok kinézete mellett az is megtalálható, hogy hol helyezkedik el az adott helyiség az épületben.

Választhatunk a kertre, illetve a városra nyíló kilátás közül. Aki úgy gondolja, hogy az Erla Villa szolgáltatásait választja, az természetesen szeretne részt venni egy egyedülálló gasztronómiai utazáson is, amihez minden adva van, hogyha szemügyre vesszük az étlapon szereplő fogásokat. Az élmények fokozása érdekében, számos program közül válogathatnak azok, akik a szabadidejükben ellátogatnak erre a különleges helyre. Egyedi hangulatban tölthetjük a szilvesztert és persze a Valentin napi wellness hétvégéről sem szabad megfeledkezni. Az ezekkel kapcsolatos további információkért érdemes ellátogatni a weboldalra, ahol többek között megtekinthetőek az ügyfelek visszajelzései. Egy kis kényeztetést és pihentető kikapcsolódást mindenki megérdemel.

Author: admin