Profine kutyatáp különböző ízesítésekkel

Ha minőségi állateledelt szeretne vásárolni, akkor látogasson el a www.webtap.hu oldalra! Itt többféle nívós termék közül válogathat, némelyikről pedig már egészen biztosan hallott, de olyanokat is megismerhet, amelyek nem annyira elterjedtek a média világában.

Például tehet egy próbát a Profine kutyatáp megvásárlásával, ami nem olyan népszerű, mint a Brit, az Orijen vagy a Trovet, de nagyon jók a visszajelzések. A Webtáp kínálatában 3, 10 és 15 kilogrammos kiszerelésben is van Profine kutyatáp, így ha ízlik a kutyusnak és Ön is elégedett a termékkel, akkor nagyobb tételben is tud majd rendelni.

Ízesítés terén csirkés, pulykás, bárány húsos és lazacos kivitelek közül válogathat, illetve van kimondottan felnőtt kutyáknak, kis- és nagytestű ebeknek való változat, valamint hipoallergén verzió is. Válassza ki a kedvencének megfelelő Profine kutyatápot, döntse el, milyen kiszerelést szeretne, tegye a kosarába, véglegesítse a rendelést néhány személyes adat megadásával és pár nap múlva már át is veheti a futártól!

Author: admin