Propolisz tinktúra a méhek ajánlásával

propolisz tinktúra

Tudta, hogy létezik egy olyan, ásványokban, nyomelemekben és vitaminokban bővelkedő anyag, amit a méhek legintimebb életterük, a kaptárjuk védelmére állítanak elő?

A növényi gyanták és a méhviasz keverékeként keletkező propolisz tinktúra formájában az emberi szervezetnek is az egyik leghatékonyabb őrző-védője a különböző betegségekkel szemben. A népi gyógyászat nemzedékek óta felismerte immunrendszert erősítő, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, mindannyiunk öngyógyító képességét stimuláló szerepét.

Ha erről magunk is tudomást veszünk, akkor belátjuk, hogy a propolisz tinktúra az a természetes antibiotikum, ami egyetlen otthonból sem hiányozhat. A BeoBee méhészet virtuális kereskedésében ez a prémiumminőségű termék alkoholos és alkoholmentes formában is megtalálható.

Ez utóbbi változatban a család legfiatalabb tagjainak is nyugodtan adhatjuk a megfázás leküzdésére, illetve a téli időszakban gyakran előforduló felső légúti betegségek megelőzésére. Bizonyos bőrproblémák vagy sérülések esetén a propolisz tinktúra külsőleg is használható.

Author: seditor