Sokáig tartós a Styron zuhanyfolyóka

Styron zuhanyfolyóka

Manapság a fürdőszobákban már nem a kádon van a hangsúly, mert a rohanó életünkbe egy zuhanyzás sokszor jobban belefér és a takarítással is kevesebbet kell törődni, ha nincs egy hatalmas, piszkolódásra hajlamos tárgy a szobában. A legtöbb szállodában, de már az otthonainkban is egyre jellemzőbb az is, hogy a zuhanytálca helyén is inkább csak egy Styron zuhanyfolyóka található.

Rendkívül könnyen berendezhető így a fürdőszoba. Minél kisebb a tér, annál hálásabb megoldás, ha csak a falra szerelt zuhanyfej, néhány polc és a Styron zuhanyfolyóka jelzi, hogy ez a helyiség bizony tisztálkodásra is alkalmas. Ha biztosra szeretnénk menni és elkerülnénk a fröcskölő víz miatti kellemetlenségeket, akkor egy ízléses zuhanyfüggönyt érdemes még beszereznünk.

A Styron zuhanyfolyóka minőségi megoldás, nem korrodálódik, mivel műanyagból készült, viszont tartós, ami nagy előny, hiszen a fürdő berendezéseit sem szeretnénk évente cserélni. A bűzzárának köszönhetően pedig, az esetlegesen keletkező rossz szagokat sem engedi vissza.

Author: admin