Szatén szalag változatos színekben és méretekben

szatén szalag

Nincs olyan kézműves termék, amit a gyöngy ne tenne még szebbé. A gyöngyhöz hasonlóan, a szatén szalag is hagyományos módszer a ruhák és a haj díszítésére. Az adott kortól függően, a divatos öltözékek sok ilyen kiegészítőt tartalmazhattak. Ezt a kézimunka kelléket tehát soha nem zárták ki teljesen.

A katalógusunk által kínált összes szatén szalag más, de mégis egyesíti őket néhány tulajdonság. Ez a kiváló minőségű kivitelezés, a sokoldalúság, a könnyű tisztítás, a megfizethető költségek és a bármilyen mennyiségű tételre vonatkozó megrendelés lehetősége. Vannak merev, világos és pasztell, illetve virágos és mintás termékek is. Bármilyen szélességű, valódi szatén szalag megrendeléséhez csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot a webhelyen feltüntetett telefonszámon, vagy kattintson a kívánt termék mellett található kosárra!

Minden kézműves termékünk, így a szatén szalag is folyamatosan raktárkészleten van, tehát a megrendelést a lehető leghamarabb el tudjuk küldeni Önnek, amit azonnal felhasználhat.

Author: seditor