Tartós és erős ADR zsák

ADR zsák

A hulladékok és veszélyes anyagok tárolását speciális módon kell megoldani. Ennek tükrében pedig csak az aktuális rendeletnek megfelelő minősítéssel ellátott zsákot használhatjuk e célra. Például az újrahasznosított anyagokból készült ADR zsák. Ahogy arra az imént utaltunk, a szóban forgó tároló a központilag meghatározott szabályzatoknak megfelelő kóddal van ellátva, anyaga pedig nagyon erős.

Ez az utóbbi tulajdonsága teszi lehetővé a széleskörű felhasználási lehetőségét. A nem csupán szilárd, de ömlesztett veszélyes hulladék tárolására is alkalmas ADR zsák roppant tartós és nem szakad el könnyen, így téve lehetővé a biztonságos, felhasználóbarát alkalmazást.

A Zalapack kínálatában található ADR zsákot több méretben, illetve űrtartalomban rendelhetjük meg, természetesen házhozszállítással is. A csomag a kiszerelés tekintetében 5 db fekete színű ADR zsákot tartalmaz. A külső felszínén felirat található, így segítve a vásárlókat a felhasználással kapcsolatos információk részletes megismerésében.

Author: admin