Törley pezsgő, az igazi klasszikus

Törley pezsgő

Pezsgő nélkül már el sem tudunk képzelni egyetlen ünnepet sem, hiszen ezzel koccintunk szilveszterkor, esküvőkön, házavatón, és egy szerelmes, romantikus estén szintén nem nélkülözhető. Magyarországon az egyik legismertebb, legkedveltebb és piacvezető termék a Törley pezsgő, amiből igazán sokfélét lehet megvásárolni.

Az ital 3 literes kiszerelésben is kapható az idrinks.hu webáruház jóvoltából. A Törley Charmant Doux édes Gólit pezsgő szép, jellegzetes pezsgő színű, illatában és ízében egyaránt a cukrozott gyümölcsök dominálnak. Ugyanakkor enyhén érezhető egy muskotályos jegy is.

A Törley pezsgő bársonyosan édes ízvilágában a gyümölcsök frissessége és az ital jellegzetes toast-os zamata remek egyensúlyt alkot. Ez egy kellemesen édes, krémes pezsgő, ami kísérőként kiválóan passzol desszertek mellé. Nagyobb családi összejövetelre, de a barátokkal rendezendő bulira egyaránt tökéletesen megfelel, hiszen a 3 literes kiszerelése elegendő több pohárba is. Ne feledjük, a Törley pezsgő az igazi klasszikus!

Author: seditor