Tudnivalók a mély zuhanytálca beépítésekor

mély zuhanytálca

A fürdőszoba megtervezésekor fontos eldönteni, hogy kád vagy tusoló váljon a mindennapi élet részévé. Sokan a tusolókabinra voksolnak mély zuhanytálca alappal. Tökéletesen megfelel helyspórolás, víztakarékosság szempontjából. Formája szerint lehet köríves, téglalap, négyzet alakú.

A mély zuhanytálca beépítésekor hozzá csatlakozik a kiegészítő túlfolyó, ami ezután a lefolyóval lesz összekötve a csövek segítségével. Az alap, amin a tálca helyezkedik el, vízszintes kell legyen. Ezt vízmértékkel könnyen lehet ellenőrizni, mivel a precíz beállítás sokat számít ebben a helyzetben.

Nagyban megkönnyítheti az életet, hogyha ezek mellett a szerelőnyílás is beépítésre kerül az alapba, mert ha valamit javítani kell, akkor nincs szükség a teljes szerkezet szétbontására, ami sok időt igényelne, gyakran szakember segítségét is fontos kérni.

A mély zuhanytálca praktikus, jól néz ki a fürdőhelyiségekben, ugyanakkor mindenki által könnyen használható. Elfér a kicsi lakásokban, hiszen nem igényel nagy helyet.

Author: admin