Zuhanyfüggöny tartó és egyéb kiegészítők

zuhanyfüggöny tartó

Fürdőszobánk tökéletessége a részletekben rejlik. A kényelmünket szolgálják az apró kiegészítők is, a kád és zuhanykabin mellett! Érdemes egymáshoz jól passzoló elemeket választani, hogy ne csak praktikus, de esztétikus is legyen a kép. Még a zuhanyfüggöny tartó is lehet mutatós!

Már a megszokott fehér mellett, kaphatók fémszínű, arany- vagy ezüstszínű darabok is. Egy barokk stílusú fürdőszoba elképzelhetetlen valami aranyszínű kiegészítő nélkül. Ha az egyszerűség hívei vagyunk, natúr zuhanyfüggöny tartóhoz válasszunk színes függönyt, hogy az emeljen a helyiség hangulatán. Fontos és biztonságunkat szolgáló elem a csúszásgátló, amiből szintén megszámlálhatatlan a választék.

Praktikus elemek még a tükör és a piperepolc mellett a törölközőtartók, kisebb felfüggeszthető polcelemek és a kisméretű szemetes is. Egy-egy akasztó is jól jön például a köntösnek. A zuhanyfüggöny tartó is képes befolyásolni a helyiség hangulatát. Érezze jól magát a fürdőszobában is! Legyen otthonos, barátságos, adjon nyugalmat és csaljon mosolyt az arcára!

Author: seditor