3M félálarc a biztos munkavégzésért

3m félálarc

Mostanság megannyi különféle munkakör létezik és tölthető be, viszont vannak olyanok, amelyekhez speciális munkaruházatra, valamint kiegészítőkre van szükség. A 3M félálarc kiváló példa erre, ugyanis a légzésvédelem kiemelten fontos témakör.

A levegőben jelen lévő és időnként bekerülő porok, szennyeződések, de még sok egyéb más is hatalmas károkat tudnak okozni, ha nem veszik elég komolyan. A 3M félálarc karbantartást nem igényel, beépített szén szűrővel rendelkezik. Szabad látóteret biztosít, ami a hosszú munkaórák alatt elengedhetetlen. Kényelmes, nem nehéz a viselése sem. Férfiaknak és nőknek egyaránt praktikus darab. Higiénikus hordást garantál. Természetesen minden fajta EU szabványnak megfelel.

A 3M félálarc olyan hivatásoknál lehet praktikus, ahol gáz és gőzszűrés kell történjen napi szinten. Nem nyomja az arcot egyik modell sem. Hosszútávon mindenképpen okos döntésről van szó, mivel a fej védelmére fokozottan oda kell figyelni. Ennek köszönhetően gondtalanul fognak telni a munkanapok.

Author: seditor