Covid tesztek: ilyen árakra lehet most számítani Budapesten

covid tesztelés

Sajnos a 2020-ban megjelent koronavírus mára már az életünk részévé vált, és bár megoszlanak a vélemények az ezzel kapcsolatos intézkedésekről, restrikciókról, bizonyos alkalmak és/vagy utazás előtt mégis szükséges tesztet elvégeztetni. Ha kíváncsi arra, hogy most mennyibe kerül egy covid tesztelés Budapesten, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a www.margitlab.hu weboldalon. A Margit Laboratórium Kft., ami Budapesten, a Bécsi út 132. szám alatt található, speciális felszereltségű, és képes gyakorlatilag minden koronavírussal kapcsolatos tesztet elvégezni.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy bár a labor a Szent Margit Kórházban található, nem része az intézménynek. Mivel nagyon jó árakkal dolgozik ez a laboratórium, érdemes ide fordulni, ha úgy érzi, hogy műtét vagy utazás előtt koronavírus tesztet kell csináltatnia. További kedvezmények is elérhetőek céges ügyfeleknek, csoportoknak, családoknak, illetve 5 fő felett.

A laboratóriumban a PCR teszt aktuális ára 30%-kal, azaz 5500 forinttal olcsóbb, mint a hatósági ár, mindössze 14 000 Ft/fő. A mintavétel 5 főtől felfelé még kedvezőbb összegért érhető el, egész pontosan 13 500 Ft. Komplett PCR teszt szolgáltatást nyújtanak, az árban pedig benne foglaltatik a mintavétel és a lelet is. A lehető legkevesebb kényelmetlenséggel kell számolnunk a mintavétel alkalmával, hiszen a PCR teszt mintavétele garatból történik. Nagyon egyszerű igénybe venni a szolgáltatást, nem kell céges bürokrácia útvesztőben elvesznünk ezért, ugyanis online is kérhetünk időpontot.

A margitlab.hu weboldalon keresztül könnyen elintézhető ez a teendő. Sőt, még bejelentkezés nélkül is érkezhetnek páciensek a tesztre, ami egyetlen offline résszel jár az ügyfelek részéről, mégpedig megérkezni a mintavételi pontra. Az ország több városában is megtalálhatóak ezek a mintavételi pontok, nemcsak Budapesten, hanem Debrecenben, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Pécsett és hamarosan Hegyeshalom területén is. Ezekben a laboratóriumokban garantált a gyors eredmény, sőt, az SOS teszteredmény a mintavétel után 12 órával már a kezünkben lehet.

Author: seditor