A beépíthető biokandalló meleget ad a családi fészeknek

beépíthető biokandalló

Már az őskorban kezdett kialakulni ez a fűtési forma, ahol az ősember a barlang közepén tüzet állított fel, aminél melegedett és a húst is megsütötte. A mai kandallók vagy a beépíthető biokandalló is megfelelő fűtésre és nem mellékesen csodás látványt is nyújt. Ez utóbbi azért bio, mert egyfajta speciális összetevővel segíti elő a tűz látványát, aminek a neve bioetanol.

Ez az anyag biológiailag megújuló, azaz növényekből nyerik ki, például cukorrépából, amolyan benzin vagy motor üzemanyag helyettesítőként van jelen. A bioetanol környezetbarát és nem marad utána hamu vagy korom, tehát a bio szó tökéletesen illik rá. Ezekből a kandallókból lehet kapni többfélét is, mint például beépíthetőt vagy falra szerelhetőt.

Mindegyik beépíthető biokandalló modern kinézetű, teljesen környezetbarát és füstmentes, ugyanis nem szükséges hozzájuk kémény. Az ilyen kandallók tökéletes díszei lehetnek egy családi otthonnak, köré gyűlve meg lehet vitatni az egész rokonság titkait. Mindemellett ősztől a tél végéig, a beépíthető biokandalló nem túl drága fűtőberendezés.

Author: seditor