Miért hasznos a fényhíd?

fényhíd

Egyre nagyobb teret hódít a LED világítás. Az otthonokban lévő fényforrások és már az autókra szerelhető fényhíd is kapható LED kivitelben. Miért jó? Azért, mert energiatakarékos a többi fényforráshoz képest. Hosszú az élettartama- körülbelül 30 ezer óra- és tökéletesen megvilágítja a környezetet, a foncsorok belső prizmáinak és tükrös felületeinek köszönhetően. Ideális vezetéshez és munkavégzéshez egyaránt.

A középső szúró fényeknek hála, hamarabb érzékeljük a távolban lévő tárgyakat, általában a fényszóróktól nagyobb hatótávolságra világítanak. Biztonságosabbá teszi a közlekedést és segít a különböző munkák kivitelezésében sötétedés után is. Könnyen felhelyezhetőek bármely járműtípusra. Erre szolgálnak a fényhíd lábai, amivel rögzíthetőek az autó orrára vagy oldalára.

A beszerelése egyszerű, nem igényel szakembert. -40 foktól 85 Celsius fokig működőképesek, az alumínium és rozsdamentes acél anyaguknak köszönhetően. Az off-road munkalámpa vagy fényhíd, 18000 lumen, vagyis 250 W fényáram teljesítményű.

Author: seditor