A Jelly Belly furcsa ízű cukorkákat is készít

Jelly Belly

Létezik egy méltán híres és népszerű márka, ami a kicsik és nagyok kedvét is azonnal felvidítja. A Jelly Belly termékek között rengeteg érdekességet fogunk találni, ami a hagyományos és az extrém szórakozást is lehetővé teszi. Első pillantásra csak egy tipikus édességmárkáról van, de ha közelebbről is megnézzük a zacskók tartalmát, akkor biztosan meglepődünk.

Hiszen ki hallott bab ízű nyalánkságról? Nos, ez a márka úgy döntött, hogy ki akar tűnni a többi édesség közül, így be merte vállalni a furcsa ízvilágot is. Amikor azt mondjuk, hogy furcsa, akkor tényleg furcsát kell érteni alatta, hiszen találkozni fogunk a koszos zoknival, a hányással, a hagymás babbal és a rovar ízzel is.

Ha pedig azt akarjuk, hogy még izgalmasabb legyen a nassolás, akkor a barátainkkal együtt fogjuk kipróbálni. Innentől kezdve a Jelly Belly lehet narancsos, epres vagy éppen undorító ízű, ami biztosan garantálja az önfeledt nevetést. Nem véletlen, hogy ajándéknak is tökéletesen megfelel. Legalább egyszer mindenkinek ki kell próbálnia.

Author: seditor