A kiságy pelenkázóval együtt igazán praktikus

kiságy pelenkázóval

A kisbabák eleinte még nagyon sokszor felkelnek éjjel is enni, ezért a legtöbben a szülői hálószobába teszik be a kicsi fekhelyét. Igen ám, de ebben az időszakban a pelenkacsere is igen gyakori tevékenység, amihez újabb eszközre, bútorra lenne szükség, ami már nem biztos, hogy kényelmesen befér a szobába.

Ilyenkor az a legjobb alternatíva, ha a kiságy pelenkázóval együtt kerül kialakításra, vagyis ha a rács tetején vagy az ágy oldalán lesz egy olyan alkalmatosság is, amin tisztába lehet tenni a babát és átöltöztetni minden nehézség nélkül.

Ez helytakarékosság szempontjából mindenképpen nagyon praktikus, de ugyanakkor azért is jó választás a kiságy pelenkázóval együtt, mert nem kell a helyiség egyik végéből a másikba botorkálni, ha éppen éjszaka kellene tiszta pelenka.

Csak kiveszik a picit az helyéről és egyből lehet nekifogni a tisztába tevés ceremóniájának, hogy minél hamarabb visszaaludhasson a baba, az anyuka és adott esetben apuka is. Tehát, a kiságy pelenkázóval az egész család javát szolgálja.

Author: admin