A legjobb magyar krimi könyvek online is megrendelhetőek

legjobb magyar krimi könyvek

A külföldi krimi írásoknak, már úgymond hagyományai vannak, de Magyarországon ez inkább a rendszerváltás után bontakozott is. A legjobb magyar krimi könyvek pedig csak úgy íródtak és íródnak ma is. A műfajnak komoly rajongótábora van, hiszen nem egy regény közülük igazi bestseller lett. Mikorra tehető a magyar krimi megszületése és melyik műhöz kapcsolódik? Az úttörője ennek a vonalnak bizonyára a Tőke Péter, alias Peter Sheldon Budai milliárdosok sorozata volt.

A műfaj valóban krimi, azonban mivel sok olvasóban a saját gyerekkorát idézi fel, ezért egyesek inkább történelmi regénynek tekintik és úgy olvassák. A legjobb magyar krimi könyvek persze nem csupán ezt a két kötetet foglalják magukba. Itt vannak például Mira Sabo trilógiái, amelyek igazi gyönygyszemei a műfajnak. Ha pedig kicsit a thrilleres feeling felé kacsingatnánk, akkor szintén a legjobb magyar krimi könyvek közé tartoznak Frei Tamás írásai is. A mirasabo.com webshopban az említett művek közül valamennyi megrendelhető remek áron.

A Hatalom Mira Sabo sorozatának harmadik kötete

Aki Mira Sabo – Fehér Gallér első két részét elolvasta, az bizonyára nagy örömmel fogadta, amikor a piacra került a sorozat harmadik része is. A Hatalom Mira Sabo egy újabb lebilincselő thrillerje, ami a sorozat előző tagjaihoz hasonlóan, érdekfeszítő és kiforrott. A történelmi romantikus pszichológiai thriller napjainkban játszódó történet, ami egy pillanatra sem engedi lankadni a figyelmet.

A Fehér Gallér harmadik eleme a Hatalom Mira Sabo tollából, ami felforgatja az olvasók lelkivilágát és összezúzza a gondtalan gazdagság létformájáról alkotott képet. Ahogy az olvasók megszokhatták, ebben az írásban is bőven van romantika, konspiráció, pénz, hatalom, korrupció. A történet olyan szinten addiktív, hogy tényleg képtelen letenni az olvasó a könyvet. A Hatalom Mira Sabo egyik különösen jól sikerült írása, ami a lebilincselő cselekmény, az izgalom folyamatos fenntartása mellett, olyan csattanós lezárást nyújt, amire senki sem számít.

Author: seditor