Yoga matrac különféle anyagokból

yoga matrac

A jóga közkedvelt mozgásforma, ami Magyarországon is egyre elterjedtebb. Nem kell a gyakorlásához sok kiegészítő, de a yoga matrac alapvető eszköze. A közönséges turisztikai matracoktól, a csúszásmentes felülete és a vastagsága különbözteti meg. Az sem mindegy ugyanakkor, hogy milyen anyagok érintkeznek a bőrrel.

A jógaszőnyegek esetében felhasznált anyagok között megtalálható a PVC, TPE, valamint a természetes gumi, ezek különféle felületekkel vannak kombinálva, mint például velúr, PU (poliuretán), parafa és egyéb rétegek. A flexity.hu webshopban minden igényt kielégítő yoga matrac kínálat található.

Ha ellátogatunk a webáruházba, meggyőződhetünk arról, hogy itt esztétikus és minőségi kivitelezésben kaphatóak klasszikus, PU felületű, Eco, utazási és hosszú yoga matrac típusok egyaránt. A felhozatalban jelen vannak a matracok kezdőknek, gyermekeknek és olyan fajták is, amiket kifejezetten a szabadban való jógázáshoz fejlesztettek ki. Ezek a termékek nemcsak kényelmesek és tartósak, de igazán szemet gyönyörködtetőek is.

Author: seditor