A Midea hőszivattyú könnyen telepíthető

Midea hőszivattyú

Ez a berendezés egyszerre látja el a hűtést és fűtést. A Midea hőszivattyú kiváló megoldást jelent hűtésre és fűtésre egyaránt, valamint meleg vizet is elő tud állítani. A Bakonyiklíma által forgalmazott hőszivattyú rendszerek nagyon jó minőségűek, hatékonyak és hosszú az élettartamuk. A Midea több mint 50 éve gyárt háztartási cikkeket, ezen felül klímaberendezéseket is.

A Midea Monobloc M-Thermal hőszivattyúban egyben található a beltéri és kültéri egység. Ez a rendszer képes nemcsak meleg vizet biztosítani, ami maximum 60 fokos, de használható padlófűtésre és légkondicionálásra is.

Az ilyen levegő-víz hőszivattyúk egyik előnye, hogy kimagaslóan hatékonyak, könnyen telepíthetőek, továbbá rugalmas kiépíthetőségük mellett, még a fűtés is környezetbarát módon oldható meg. Használatuk még gazdaságosabbá tehető, mivel szolár panelek bekötésére szintén alkalmasak. Érdemes ellátogatni a bakonyiklima.hu oldalra, ha olyan megoldást keres a hűtésre és fűtésre, ami környezetbarát, mint a Midea hőszivattyú.

Author: seditor