A Scheppach lapvibrátor két fő típusa

Scheppach lapvibrátor

Egyes munkákat egyszerűen nem lehet megfelelő módon elvégezni az ideális eszköz hiányában. Például a Scheppach lapvibrátor elengedhetetlennek számít, amikor az aszfalt és az útburkolat tömörítés a cél, illetve fedő- és hordfelületek megmunkálását szükséges hatékonyan elvégezni.

A gép sokoldalúságát igazolja, hogy ezt eltérő talajviszonyok között is nyugodtan be lehet vetni. Kedvelt a kisebb méretű, de nagyon hatékony benzinmotoros Scheppach lapvibrátor. A mérete és súlya ideális munkaeszközzé teszi a kisebb munkaterületeken.

Nem ismer lehetetlent a Scheppach lapvibrátor

Leginkább akkor érdemes ezt a típust választani, amikor nehezen elérhető, szűkebb építési területeken vagy kisebb, főként családi ház építések közbeni tömörítési munkákat kell elvégezni. Ha viszont a kertbe kell a szerkezet, akkor csakis a HP 2500s Scheppach lapvibrátor jöhet szóba.

A tökéletes munkatársat jelenti, ha például föld és egyéb puhább talajok tömörítése a cél. Kertészeti munkák előkészítése vagy kisebb családi házas építkezések során mutatja meg igazán, hogy miért is szeretik ezt olyan sokan.

Author: seditor