A trapézlemez ár meghatározó tényezői

trapézlemez ár

A trapézlemez az egyik legsokoldalúbban használható építési alapanyag, ami egyszerre tartós, esztétikus megjelenésű és változatos stílusú épületek esetén, többféle módon is felhasználható. A trapézlemez ár ráadásul jóval barátságosabb, mint más építőanyagok ára. Ha pedig mindez nem lenne elég, a trapézlemez egyszerűen és gyorsan szerelhető, viszonylag könnyű, tehát ha például tetőfedésről an szó, olyan tetők kialakítására is alkalmas, amelyeknél kulcsfontosságú a könnyű súly.

Az építőanyagok ára az utóbbi hónapokban az egekbe szökött, így a trapézlemez ár is valamennyire emelkedett, mert az alapanyagául szolgáló acél beszerzése is megdrágult. A trapézlemez ennek ellenére még mindig egy költséghatékony és kiváló alapanyag. Alkalmas tetőfedése, külső-belső burkolásra és kerítéselemként való felhasználásra is.

Könnyen tisztítható, időtálló és jól ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A Turbo Pegazus Kft-nél 15 különböző típusú trapézlemez közül tud választani a RAL-színskála szerint, többféle színváltozatban, a hozzá illő szerelvényekkel együtt. Cégünk több mint 4000 négyzetméteres telephelyén választhatja ki megfelelő trapézlemezt és szendvicspanelt. Egészen biztosan megtalálja, amit keres. Kérjen ajánlatot itt!

Author: seditor