Bioco szerves magnézium a fogazat épségéért

Bioco szerves magnézium

A mindennapi szellemi és fizikai megterhelés rendkívüli módon igénybe veszi az idegrendszerünket. Ezen állapot kivédésében lehet segítségünkre a Bioco szerves magnézium. Kizárólag szerves kötésű magnézium-citrátot tartamaz. Az idegrendszer egészséges állapotának megőrzése mellett, segíti a fogak, az izmok és a csontok normál állapotának megtartását, valamint a szív egészségének a megőrzését.

Ideális összetételének köszönhetően, az alkotórészei szinte maradéktalanul felszívódnak és hasznosulnak a szervezetben. B6 vitamin tartalma támogatja a vörösvértest képződést és a hormonális működések zavartalanságát. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A készítmény szedése mellett, nem szabad megfeledkezni a változatos étrend beiktatásáról sem. A szerves magnézium felnőtteknek készült, gyermekek elől elzárva tartandó. Naponta 1-2 tabletta elfogyasztása javasolt, bő folyadékkal. A Bioco szerves magnézium használata előtt mindenképpen olvassa el a terméktájékoztatót vagy kérje ki háziorvosa tanácsát!

Author: seditor