Ajánlott könyv anyáknak és nemcsak nekik

könyv anyáknak

Elmondható, hogy a család boldogsága csak akkor jöhet létre, ha annak minden tagja tökéletesen életvidám, mosolygós. Viszont, ha az édesanya folyton úgy érzi, hogy nem elég jó, bármit csinál mégsem érzi tökéletesnek magát, az a família gondtalan életére negatív hatással van. A horusz.hu weboldalon megismerhető könyv anyáknak szól, de a többi családtag is nyugodtan elolvashatja, mert kiváló és hasznos tanácsokkal van teli a felvázolt esetekre.

Ezeket a helyzeteket segít megelőzni, illetve visszafordítani a kiégést, a fásultságot. Megmagyarázza, hogy egy édesanyának nem a tökéletességre kell törekednie, hanem arra, hogy szülőként is legyen meg a saját élete, mert ha ő jól érzi magát a bőrében, akkor tud igazán boldog gyermekeket nevelni.

Az apró emberkék ugyanis érzékeny receptoraikkal azonnal megérzik, ha az anyukájuk feszült, ideges, boldogtalan és nem tudnak ezzel mit kezdeni, mert nem értik az okát. A könyv anyáknak olyan tanácsokat ad, amelyek betartásával ezek a problémák nem jelentkeznek.

Author: admin