Akár élelmiszer is lehet férfi vágyfokozó

Férfi vágyfokozás

Sajnos, egy bizonyos kor elérése után csökken a szexuális aktivitás mindkét nem esetében, ami viszont nem feltétlenül jelenti a szex iránti érdeklődés hiányát.

Ez a probléma szerencsére orvosolható, így sokan elgondolkodnak a férfi vágyfokozó használatán. A nemi vágy mértékét a férfiaknál elsősorban – amennyiben nem szervi probléma áll a háttérben – a tesztoszteron szint csökkenése okozza, ami bizonyos ételek elfogyasztásával természetes módon is növelhető.

Ilyenek a magas fehérje- és zsírtartalmú élelmiszerek, mint például a hús, tojás, tej, brokkoli, karfiol, káposzta vagy a gránátalma. A teljesebb hatás elérése érdekében, érdemes cinket, szelént és D vitamint is fogyasztani, amelyek nélkülözhetetlenek a férfi hormon előállítása során.

Az alvás mennyisége is jelentős hatással van a nemi vágyra, hiszen a tesztoszteron nagy része alvás közben termelődik, ezért érdemes erre is nagyobb figyelmet fordítani. Amennyiben ez mégsem bizonyulna elegendőnek, akkor a férfi vágyfokozó készítmények alkalmazása jelenthet megoldást.

Author: admin